De Keuken van Sofie met Piet Huysentruyt

maandag, 11 februari, 2013 - 10:52

En wat die pot schaft? Zowel klassieke Vlaamse gerechten als lichte maaltijden en buitenlandse schotels, verrassende combinaties en lekkere dessertjes:

Maandag 11/02
Creatief met restjes: Toatjespap met een gepocheerd ei en spekkaantjes.

Dinsdag 12/02
Let’s go classic: Gegrilde pladijs Dyonaise met spinazie.

Woensdag  13/02
Lekker met een korstje: Havermout pannenkoeken.

Donderdag 14/02
Letten op de lijn: Gerookte zalmcakejes.

Vrijdag 15/02
We gaan vreemd: Moambe met kip.

Maandag 18/02
Creatief met restjes: Kip met yoghurt en munt.

Dinsdag 19/02
Let’s go classic: Steak champignon.

Woensdag 20/02
Lekker met een korstje: Gezonde appelcake.

Donderdag 21/02
Letten op de lijn: Papje van havermout met peren en chocolade.

Vrijdag 22/02
We gaan vreemd: Sardines met couscous en hummus.