De nieuwe lekkere hAPP van vtmkoken.be

dinsdag, 13 september, 2011 - 17:09

Goed nieuws voor alle kookfreaks: vanaf 25 juli 2011 kan je de vtmkoken.be mobiele applicatie downloaden, volledig gratis, in de Apple App Store én op de Android Market. Zesta.be brengt hiermee meer dan 3000 recepten, waarvan 1000 videorecepten*, binnen handbereik tijdens het kokkerellen.

Menig foodie zal het wel herkennen om de keuken uit te moeten lopen om een receptje na te kijken op de computer, of erger nog: het gevaar van morsen op de laptop die tussen al dat kookgeweld staat. Voortaan kan je een veilig plekje in je keuken reserveren voor je smartphone of tablet om de (video)recepten van vtmkoken.be te raadplegen. De app is van een vernuftig nieuw snufje voorzien (voor iPhone 3GS, 4 en iPad2), waardoor je je toestel niet zal moeten aanraken tijdens het koken: beweeg in een recept simpelweg met je hand van links naar rechts over het scherm, zonder het aan te raken, en de app zal je de volgende stap in het recept tonen. Handig!

Naast alle recepten raadplegen van vtmkoken.be, kan je met de app ook meedoen aan een tweemaandelijkse wedstrijd, zijn er seizoensspecials en kan je rechtstreeks vanuit de app een foto nemen van je creatie en delen met je vrienden. Ook kan je een handig boodschappenlijstje aanmaken, geordend per recept. Met de uitgebreide zoekfunctie zijn alle recepten te doorzoeken op trefwoord, chef-kok of tv-programma. Tweemaandelijks is er een nieuwe special beschikbaar, en de app gaat deze zomer dan ook slim van start met een barbecuespecial.

De vtmkoken.be applicatie is nu beschikbaar in de Apple App Store en op Android Market.

Laat elke dag smaken!

* Momenteel nog geen video beschikbaar voor Android.

Recensies lezen over de vtmkoken.be app?
The Mobile Revolution over de iOS versie
The Mobile Revolution over de Android versie