Nieuwe afslankmiddeltjes: ezelmelk en babyvoeding

dinsdag, 13 september, 2011 - 17:08

Wie met een origineler dieet uit de hoek wil komen moet voortaan ezelmelk drinken. Ezelmelk blijkt gezonder dan koeienmelk en zou een wondermiddel voor je gewicht zijn. Dat ontdekten Italiaanse onderzoekers aan de universiteit van Napels. Cleopatra zou haar mooie uiterlijk en gladde huid te danken hebben aan melk van ezels. Ze nam regelmatig een bad in ezelmelk, waardoor ze een zachte en soepele huid kreeg.

Ezelmelk bevat grote hoeveelheden omega 3 en calcium, dat is beter voor het hart, gewicht en ons energiepeil. Ook voor mensen met een koeienmelkallergie is ezelmelk een goed alternatief. Een probleempje: ezelmelk is niet zo makkelijk te vinden. Maar niet getreurd. Er is nog een andere methode om gewicht te verliezen. Een zeer hippe zelfs.

Sterren als Jennifer Aniston en Lady Gaga gebruikten het zelfs al om af te vallen... Babyvoeding! De potjes houden je lijn strak want ze bevatten weinig calorieën en minder zout en suiker. Hoe hip het is om met zo'n potje op een terras te zitten, is dan weer een andere vraag.