Sterrenchefs kokkerellen op dancefestival

dinsdag, 13 september, 2011 - 17:09

De organisatoren wisten enkele topchefs en hippe foodies naar hun keuken te lokken. De bekendste naam is niemand minder dan Wout Bru. De Belgische sterrenchef zal aan de vallei van het hoofdpodium topgerechten serveren in een gezellig restaurant. De culinaire hot spot zal vijftien tafeltjes tellen, die nu al kunnen gereserveerd worden. Voor een gerecht betaal je tussen de 15 en 25 euro.

Voor topburgers zal het Antwerpse restaurant de Burgerij zorgen. Het restaurant staat bekend om zijn superverse burgers. Wie dé burger van de zomer wil proeven, weet dus waar hij moet aankloppen. Dit jaar wordt er ook samengewerkt met Finjan. De zaak kreeg dit jaar als enige pitabar een vermelding in de culinaire gids Gault Millau.

Wie supergezond eten zoekt tijdens zijn dancetrip, kan op de Tomorrowland Magic rekenen. Dat gezonde gerecht staat op naam van Alain Indria van het Antwerpse Lombardia, die eerder al complimenten kreeg van zanger Moby. Als alternatief voor de traditionele pint is er nog de GingerLove van Lombardia.

Maar niet alleen de bezoekers van het festival worden in de watten gelegd. Backstage zal sterrenchef Roger Van Damme de artiesten en VIP's trakteren op een bijzondere tiramisu.