Val op door je garnituur!
Niks mis mee, maar ook traditionele gerechten kan je in een origineel kleedje steken. Hoe? Door je te onderscheiden met je garnituur. Bij een grote vleesschotel kan je je er snel van af maken door wat sla of witloof op het bord te zwieren en klaar is kees. Maar wat vernieuwend of elegant uit de hoek komen maakt ongetwijfeld indruk op je gasten. In plaats van een klassieke sla te gebruiken kan je het bord bijvoorbeeld met roodlof dresseren. Roodlof wordt vooral rauw geconsumeerd, heerlijk met een lekkere vinaigrette. Al kan je de donkerrode blaadjes ook stoven of bakken in de pan. Om helemaal te scoren kan je in de blaadjes een lichte mousse serveren. Met fruit, vis of garnaaltjes heb je een uitstekende combinatie. Ook kleurrijk op het bord zijn rode of gele bietjes. Of wat dacht je van aardbeispinazie? Het vraagt wat zoekwerk en creativiteit, maar wie zijn gasten kleurrijk kan ontvangen, gaat een topavond tegemoet!