Stress voor je kerstdiner? Geen paniek! Doe mee en win een VTMKoken-chef bij je thuis voor een overheerlijk kerstmenu!

Heb je je kerstmenu al gekozen? Maar heb je geen idee hoe je eraan moet beginnen… Vul snel onderstaand invulformulier in en wie weet win je de hulp van VTMKoken-chef Alex Verhoeven bij je thuis!

Op 22 december komt Alex samen met jou, bij je thuis, koken. Hij leert jou om je kerstgerechten om te toveren tot een overheerlijk, gastronomisch kerstmenu! Zodanig dat je je gasten kan verbazen met je kooktalent. 

 

 

Chef Alex Verhoeven is één van de Belgisch opkomende talenten. Een creatieve kok die graag werkt met kwaliteitsproducten. Samen met zijn vriendin Nathalie de Baenst baat hij het succesvolle restaurant Fleur de Sel uit. Ze serveren een Frans-Belgische keuken, die op een vernieuwende en speelse wijze gepresenteerd wordt. Voorheen deed Alex ervaring op in o.a. het Hof van Cleve. Kort na de opening in 2012 werd Fleur de Sel al bekroond met De Zilveren Lepel. Ook in de culinaire gidsen Gault&Millau en Michelin kwam er een waardering van 15/20 en respectievelijk 2 vorkjes. 

Klik hier en ontdek de website van Fleur De Sel

 

 

Praktisch:

  • De winnaar moet vrij zijn op dinsdagvoormiddag 22/12 om de VTMKoken-chef thuis te kunnen ontvangen.
  • Chef Alex geeft tips en toont hoe je jouw favoriete kerstmenu net iets beter maakt, zodat je op Kerstmis kan uitpakken met de lekkerste gerechten.
  • Er wordt een sfeerverslagje gemaakt. Dit komt samen met de recepten op VTMKoken.be.
  • Wedstrijdreglement