Dipsausje met feta

Ingrediënten

  • 100 g feta
  • 2 lente-uitjes
  • 5 el Balade Lichte Room met Griekse Yoghurt
  • 1 el komijnzaad
  • 1 el olijfolie
  • Peterselie
  • Snufje cayennepeper
  • Peper
  • Zout
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten

Bereiding

  1. Verbrokkel de feta. Voeg de olie en de room toe en prak tot er een creme-achtig mengsel ontstaat.

  2. Voeg peper, zout en komijnzaad toe.

  3. Snij de lente-uitjes in heel fijne ringetjes en hak de peterselie fijn. Meng onder de fetadip.

  4. Versier met een snufje cayennepeper en serveer met groentesticks of crackers.

0

Nog geen stemmen

Er waait een Middellandse Zeebries bij Balade!

Ontdek de lichte room met Griekse yoghurt, laat u inspireren door deze recepten! 

 

Bekijk meer recepten met Balade