Studentenhaverlolly's

Ingrediënten

Ingrediënten

  • gedroogde vruchten (appel, peer, vijgen en rozijnen)
  • pistachenootjes
  • 100 gr pure chocolade met 70% cacao

Keukenmateriaal

  • lollystokjes
  • feuilles guitare
  • kooktemperatuur
Dit kan iedereen
10 personen
Tussen 30 en 60 minuten

Bereiding

  1. Neem een vel papier en teken rondjes van 7cm doorsnede die als sjabloon dienen voor de lolly's. Bedek het sjabloon met een feuille guitare.

  2. Snij de vruchten in stukjes.

  3. Tempereer de chocolade.

  4. Maak een spuitzakje met behulp van een vel vetvrij papier en vul die met chocolade.

0
Nog geen stemmen

À la mère de famille

Recepten
Julien Merceron
Uitgeverij
Good Cook
Fotografie
Sophie Pechaud & Julie Serre
ISBN
978-94-6143-0878
Kostprijs
29,95€
Aantal pagina's
280 pagina's