Vins d'Alsace

woensdag, 16 november, 2011 - 10:56


Crémants d'AlsaceWedstrijd

 

Crémant d’Alsace, du Grand Art.

Hij is chic. Hij straalt van nature een voornaamheid en verfijndheid uit die alleen de groten hebben. Fijne belletjes, een delicate frisheid en geraffineerde aroma’s…
Hier is geen sprake van overdreven snobisme of overgewaardeerd prestige om indruk te maken. Zijn verhevenheid schuilt niet in de goudschilfertjes, maar in de buitengewone kwaliteit van de wijn. Hoogmoed is hem vreemd en hij brengt elk gerecht subtiel tot uiting!

De Crémant d’Alsace begeleidt elk gerecht dat hem wordt toevertrouwd met elegantie. Bladerdeeg- of borrelhapjes? Zeevruchten? Vis? Wit vlees? Kaas of een ietwat zoeter dessert? Hij kan alles aan dankzij zijn fijne zuurtegraad (geldt voor de meeste Crémants d’Alsace brut) gecombineerd met de rondheid van zijn aroma’s en structuur. De fijne belletjes laten alles wat u klaarmaakt, dansen in uw mond van het begin tot het einde van de maaltijd.
Een kurk die knalt, glazen die klinken, een wijn die bruist van enthousiasme. Pure verwennerij voor uw neus en smaakpapillen ! Proost !
Prettige eindejaarsfeesten!

Enkele receptideetjes die perfect passen bij een Crémant d’Alsace :

Aperitiefhapjes uit de zee
Feesthapjes: Crémant d’Alsace
IJskoude meringuetaart
Medaillons van zeeduivel met Crémant d’Alsace