Maatje met tomatensalade en roerei met grijze garnalen

Ingrediënten

  • 1 bieslook (fijngesneden)
  • 1 sjalot (fijngesneden)
  • 2 tomaten (ontveld, in blokjes)
  • 4 maatjes (zonder graten, niet doorgesneden)
  • scheutje balsamicoazijn
  • 2 eieren (losgeklopt met scheutje room)
  • 100 gr grijze garnaal
Beginner
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Hoofdgerecht

Bereiding

  1. Meng voor de salade de tomaat, sjalot, bieslook samen met olie en azijn. Kruid af met peper en zout. Zet een pan op het vuur en bak het roerei erin. Blijf altijd roeren anders krijg je een omelet en geen roerei.

  2. Als het ei klaar is meng je er de garnaaltjes onder. Kruid af met peper en zout. Kruid het maatje en besprenkel het ook een beetje met olie en azijn. Vouw het maatje open, rol 1 helft op en schik er het slaatje bovenop. Leg op de andere helft het roerei.

0

Nog geen stemmen