Pasta putanesca met victoriabaars, garnalen en mosselen

Ingrediënten

  • 4 olijven gehakt
  • 4 basilicum (grof gehakt)
  • 8 ansjovisfilets (ongezouten)
  • 4 mooie stukken victoriabaars
  • 600 gr tagliatelle (kort voorgekookt)
  • 6 tomaten (ontpit en ontveld)
  • 2 uien (fijngesneden)
  • 1 lookteentje (fijngesneden)
Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten

Bereiding

  1. Stoof de uien en look aan. Voeg hierbij de mosselen en laat ze even meestoven tot ze een beetje opengaan. Voeg ansjovis, olijven en tomaat toe.

  2. Voeg tagliatelle toe en laat alles op een zacht vuurtje stoven. Bak in de pan de victoriabaars gaar. Voeg bij de pasta basilicum en kruid met peper en zout.

  3. Schik de pasta in een diep bord en leg er bovenop een stukje victoriabaars. Werk af met grijze garnalen.

0

Nog geen stemmen