Verloren brood met een fruitslaatje, frambozensorbet en chocoladesabayon

Ingrediënten

  • 3 eierdooiers
  • 4 dikke sneden brood
  • ½ eierdopje vanillesuiker
  • 2 eieren gemengd met een snuif vanillesuiker, snuif kaneel en een scheut melk
  • ½ banaan (blokjes)
  • 1 mango (blokjes)
  • 1 appelsien (gepeld, in parten)
  • ½ ananas (blokjes)
  • 8 muntblaadjes
  • 4 bollen frambozensorbet
  • 2 eierdopjes witte wijn
Gevorderde
4 personen
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Dessert

Bereiding

  1. Wentel de sneetjes brood door het eimengsel en bak ze mooi bruin in de pan.

  2. Meng al het fruit samen met de munt en schik het op het verloren brood.

  3. Klop de eierdooiers op samen met de vanillesuiker en witte wijn tot een schuimige massa. Voeg het cacaopoeder toe.

  4. Druppel de sabayon rondom en leg als laatste het bolletje sorbet op de fruitsalade.

0

Nog geen stemmen