Griet met graanmosterd, tomaat en basilicum
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: grietfilet, graanmosterd, tomaat, Panco (broodkruim), look
Gepocheerde griet in dashibouillon met kliswortel, mosselen, hiziki en kervel
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: klare gevogeltefond, een handvol bonitovlokken, een handvol gedroogde shiitake, een stukje kombu (geweekt in water), ponzu (Japanse citrussaus)
Griet met groentenjulienne gestoomd
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bloemkool, broccoli, griet (120 gr elk), wortel, selderstengels
1 aprilvis met groene groenten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: sluimererwten, griet (120 gram per stuk), groene asperges, citroentijm, bakboter
Gewokte kropsla met vinaigrette van kropsla en gepocheerde griet
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: kropsla (kern), griet, groentenbouillon, verse kruiden, jus van kropsla (zie bereiding)
Gebakken griet met Provençaals bloempje en tomatenwater
Wout Bru - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filets van griet, tomaten, basilicum, munt, peper en zout
Griet met tomaat 'al forno', pasta en salie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van