Op vel gebakken kabeljauw met taboulé

Yanaïka Skrzyszkowiak

Kruid de kabeljauw en bak mooi goudbruin in olijfolie op de velkant eerst. Plaats in een oven van 180° ongeveer ...
Ingrediënten: taboulé, olijfolie, balsamico, rode ui, vleestomaten
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Lasagne met kabeljauw en olijventapenade

Verwarm de oven voor op de grillstand. Breng lichtgezouten water aan de kook. Leg de lasagnevellen 4 minuten in ...
Ingrediënten: verse lasagne, kabeljauw, zwarte olijventapenade, tomatensaus, Parmezaanse kaas
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Voorgerecht 4 personen

Wortelsoep met croutons en kabeljauw

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd en was aardappel, wortelen, ui en wit van prei. Stoof aan in wat boter tot alles mooi glazig is. Bevochtig ...
Ingrediënten: boter, aardappelen, wortelen, ui, wit van prei
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Soep 4 personen

Vissoepje

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Stoof de ui en de wortel en selder aan in olijfolie. Voeg look en laurier toe. Voeg de tomaten en de tomatenpuree ...
Ingrediënten: rode wijn, Cognac, cayennepeper, tomatenpuree, laurier
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Soep 4 personen

Kokossoepje met kabeljauw

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de groenten fijn, ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in blokjes. Breng de groentenbouillon, room, kokosmelk, ...
Ingrediënten: kokosmelk, kabeljauw, tomaten, aspergepunten, champignons
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Voorgerecht 4 personen