Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Lactosevrij filter
Lactosevrij
Keuken
Belgisch
1
Apply Belgisch filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Dieet
Remove Lactosevrij filter
Lactosevrij
Caloriearm
5
Apply Caloriearm filter
Glutenvrij
3
Apply Glutenvrij filter
Cholesterolarm
1
Apply Cholesterolarm filter
Vetarm
1
Apply Vetarm filter
Moeilijkheid
Beginner
2
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Kabeljauw met dikke erwtensoep en groene curry
Pascale Naessens
20 sep 2011
Kook de erwten gedurende een 6-tal minuten in een weinig water (zodat ze net onderstaan) samen met de fijngesneden ...
Ingrediënten:
kabeljauwfilets
,
verse jonge erwten (of diepvrieserwtjes)
, look, groene currypasta, peterselie
Beginner
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen
Gratin van kabeljauw en groenten met verse kruiden
12 mei 2013
Verwarm de oven op 175 °C. Snijd de aardappelen, knolselder en bloemkool in dunne schijfjes. Maak de champignons ...
Ingrediënten:
aardappelen
,
knolselder
,
bloemkool
, boschampignons,
prei
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Hoofdgerecht
4 personen