Kabeljauw met look en rode wijnsaus
Pascale Naessens - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: knoflookbollen, kabeljauw (150 gr per persoon), bakboter, Sangria wijn (omdat die zoet is, andere kan eventueel ook), rozemarijn
Open Keuken met Sandra Bekkari: Zuiderse kabeljauw met kamut
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Kabeljauwfilets met rice krispies & tartaarsaus, biercocktail met Vedett en grissinistengels met Parmaham
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: stevige kabeljauwhaasjes (180gr/pp, zonder vel of graten), peper, zeezout, bloem, rice krispies
Brandade met mosselen en kabeljauw
Visköfte met hummusdip, cakejes van marsepein met citroencrème au beurre en watermeloenpunch
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Vispannetje
Vispannetje met sint-jakobsvruchten, kabeljauw en tong
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zeeuwse stamppot
Sergio Herman - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: kabeljauwfilet op vel (ongeveer 300 gr), olijfolie, Bintjes aardappelen, uien, look