Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
Weekmenu
Pinterest
Instagram
Facebook
Twitter
Toggle Search form
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Kooktips
Gezien op TV
Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
Keuken
Remove Belgisch filter
Remove Belgisch filter
Belgisch
Apply Frans filter
Frans
2
Apply Frans filter
Apply Italiaans filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Maaltijd
Apply Hoofdgerecht filter
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Moeilijkheid
Apply Beginner filter
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Apply Minder dan 15 minuten filter
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
2
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Apply Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Apply Toon enkel recepten filter
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Kreeft in papillot
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Kook of stoom de kreeften 4 à 5 min. in kreeftenbouillon (zie kreeft belle vue). Snij de kreeft in 2, verwijder ...
Ingrediënten: water, echte boter, witte wijn , kreeftenbouillon, gehakte dragon
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen