Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Frans
2
Apply Frans filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
2
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48175
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Kreeft in papillot
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Kook of stoom de kreeften 4 à 5 min. in kreeftenbouillon (zie kreeft belle vue). Snij de kreeft in 2, verwijder ...
Ingrediënten: water, echte boter, witte wijn , kreeftenbouillon, gehakte dragon
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen