Gebakken lotte Meunière

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kruid de lotte en haal haar door de bloem. ...
Ingrediënten: lotte, savooikool, bloem, citroen, boter
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Lotte met witte wijnsaus

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Smelt de boter in een antikleefpan op een middelmatig vuur. ...
Ingrediënten: lotte filets, echte boter, bloem, witte wijn, water
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Zeeduivel of lotte met rode biet en groene bulgur

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de rode biet: Zet de bietjes onder in water met azijn, suiker en zout. Breng aan de kook. Laat 15 minuten ...
Ingrediënten: rode bietjes (klein), peper, ongepelde amandelen, zure room, azijn
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Afrikaanse piri-piri stoofpot van aardappel en lotte

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Piri piri kan je kopen, maar ook gemakkelijk zelf maken. Doe alle specerijen voor de mengeling in een vijzel. Meng ...
Ingrediënten: olijfolie, gele ui, look, gember, aardappelen (vastkokend)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Afrikaans 4 personen