Gebakken lotte Meunière

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kruid de lotte en haal haar door de bloem. ...
Ingrediënten: lotte, savooikool, bloem, citroen, boter
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Lotte met wittewijnsaus

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Kruid de vis langs beide kanten met peper en zout en wentel hem in bloem. De bloem zorgt ervoor dat er een licht ...
Ingrediënten: lottefilets (150 gr elk), peper en zout, bloem, boter, witte wijn
Beginner Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Lotte met mosterdmousseline

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Grill de stukken lotte. ...
Ingrediënten: lotte (zeeduivel), graanmosterd, boter, eierdooiers, witte wijnazijn
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Lotte met witte wijnsaus

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Smelt de boter in een antikleefpan op een middelmatig vuur. ...
Ingrediënten: lotte filets, echte boter, bloem, witte wijn, water
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Pot-au-feu met lotte

Claudia Allemeersch

De lotte in stukken snijden en 15 minuten laten marineren in een scheut olijfolie met daarbij de blaadjes van selder, ...
Ingrediënten: lotte, olijfolie, blaadjes van selder, geplette look, Piment d'Espelette
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Eenpansgerecht met lotte

Claudia Allemeersch - De Perfecte Keuken

De lotte in stukken verdelen, laten marineren in een mengsel van olijfolie, enkele blaadjes groene selder, 4 teentjes ...
Ingrediënten: ras el hanout, teentjes look, olijfolie, rode paprika, rode olijven
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen