Slaatje koolrabi en granaatappel van Tjop’s

Mijn Pop-uprestaurant!

Snij koolrabi in julienne. ...
Ingrediënten: koolrabi, Granny Smith appel, Griekse yoghurt, sushi-azijn, peper
Belgisch 4 personen

Messchedes in de oven

Pascale Naessens

Was de schelpen goed en laat ze een 15-tal minuten weken in wat water. Spoel ze af en laat ze uitlekken. Belangrijk ...
Ingrediënten: messchedes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hapje 4 personen

Mosselsoepje met knolselderij en saffraan

Mijn Restaurant!

Wit boeket voor de mosselen aanzetten, mosselen toevoegen en afblussen met witte wijn. Deksel erop zetten en laten ...
Ingrediënten: mosselen, ui, wit van prei, rozemarijn, tijm
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Gevulde bresaolaroulade met dadelcompote, paling en ganzenlever

Mijn Restaurant!

Dadelcompote: Stoof de stukjes sjalot aan en voeg de stukjes dadels toe. Laat alles sudderen. Voeg de jus van versgeperste ...
Ingrediënten: geraspte truffel, truffelolie, krulsla, balsamicocrème, ganzenlever
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht