Slaatje koolrabi en granaatappel van Tjop’s

Mijn Pop-uprestaurant!

Snij koolrabi in julienne. ...
Ingrediënten: koolrabi, Granny Smith appel, Griekse yoghurt, sushi-azijn, peper
Belgisch 4 personen

Messchedes in de oven

Pascale Naessens

Was de schelpen goed en laat ze een 15-tal minuten weken in wat water. Spoel ze af en laat ze uitlekken. Belangrijk ...
Ingrediënten: messchedes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hapje 4 personen

Aardbeienblokjes met munt

Was de munt en de aardbeien en laat uitlekken. Houd eventueel enkele aardbeien opzij voor de garnering en verwijder ...
Ingrediënten: muntblaadjes, aardbeien, yoghurt natuur (0%), citroensap, zoetstof (eventueel)
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Gevulde bresaolaroulade met dadelcompote, paling en ganzenlever

Mijn Restaurant!

Dadelcompote: Stoof de stukjes sjalot aan en voeg de stukjes dadels toe. Laat alles sudderen. Voeg de jus van versgeperste ...
Ingrediënten: geraspte truffel, truffelolie, krulsla, balsamicocrème, ganzenlever
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht