Couscouscakes

Fatima Marzouki

...
Ingrediënten: gesnipperde ui, wortels, in staafjes gesneden, courgette, in staafjes gesneden, boter of olie, lente-uien
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans Hapje 4 personen

Duizendgatenpannenkoeken

Fatima Marzouki

Mix het griesmeel met de gist, de griessuiker, het zout, het bakpoeder en het water met een staafmixer. (Probeer ...
Ingrediënten: kommen griesmeel (semolina), medium korrel, droge gist, griessuiker, zout, bakpoeder
Beginner Meer dan 90 minuten Marokkaans 4 personen

De wereld Rond met 80-jarigen: Dadelpralines

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: Medjoul dadels, tahini, pure chocolade, sesamzaadjes,
Tussen 30 en 60 minuten 4 personen

Pittig mosselsoepje

Mijn Pop-uprestaurant!

Versnijd de selder en 2 uien en stoof ze glazig. Voeg de mosselen toe en breng ze aan de kook. Wanneer de mosselen ...
Ingrediënten: mosselen, groene selder, grote uien, peterselie, koriander
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika

Mijn Pop-uprestaurant!

Maak de marinade. Hak koriander fijn. Meng onder yoghurt, olijfolie en tandoorikruiden. ...
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Beginner Meer dan 90 minuten Indisch Hapje 4 personen

Trio van hapjes: tartaar, preskop en uier (BUFF-Oostende)

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor het hapje met uier: kook de uier in gezouten water. Giet en spoel af. Herhaal dit proces tot het water mooi ...
Ingrediënten: uier, pastrami, peterselie, wortelen, selder
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Olijven met verse kruiden

Pascale Naessens

Doe alle verse kruiden samen in een vijzel en stamp ze vrij grof. De look plet je met het lemmet van een groot ...
Ingrediënten: olijfolie extra vierge, olijfolie, olijven (zwarte, groene of gemengd), look, citroen (sap)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Hapje 2 personen