Pestohummus

Fatima Marzouki

Spoel de kikkererwten en laat ze goed uitlekken. Doe ze in de blender met de sesampasta, de geperste knoflook en ...
Ingrediënten: kikkererwten (eventueel uit blik), sesampasta (tahin), knoflook, sap van 1/2 citroen, groene pesto (kant-en-klaar)
Beginner Minder dan 15 minuten Marokkaans Hapje 4 personen

Aubergines met Arabische pesto

Fatima Marzouki

Snijd de aubergines in ronde plakken, bestrooi ze met zout en laat ze uitzweten. Spoel ze af, dep ze goed droog ...
Ingrediënten: of 2 middelgrote aubergines, zout, olijfolie, look, groene paprika
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Marokkaans Hapje 4 personen

Vers Talent: Aziatische noedelsalade met rundsvlees van Astrid

Vers Talent: lekker zuiders met An

Snij de komkommer in stukken, verwijder de zaadlijsten en snij in reepjes. Schil de mango en snij in reepjes. ...
Ingrediënten: komkommer, paprika, rode ajuin, rijstnoedels, mango
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Gare pompoen met bacon

Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Snijd de pompoen in kubussen van ongeveer 2 cm. De schil mag eraan blijven ...
Ingrediënten: pompoen, bacon, , ,
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant!: Risotto met raap, kerstomaatjes en Italiaanse worst

Mijn Pop-uprestaurant!

Snij de ajuin fijn. Stoof ze glazig.  ...
Ingrediënten: risottorijst, boter, sjalot, Italiaanse worst, parmezaanse kaas
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Gemarineerde ribbetjes met zoete aardappel en rozemarijn (Manil's, Antwerpen)

Mijn Pop-uprestaurant!

Plet twee teentjes look en meng ze met een flinke scheut olijfolie, cayennepeper, peper en zout. Laat de ribbetjes ...
Ingrediënten: ribben, look, cayennepeper, peper, zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Amerikaans 4 personen

Risotto met asperges, paddenstoelen en parmezaan (Asparaguus, Hasselt)

Mijn Pop-uprestaurant!

Schil de asperges. Snijd 2 asperges in fijne brunoise en houd ze apart. Kook een 12-tal asperges beetgaar gedurende ...
Ingrediënten: witte asperges, sjalotten, risottorijst (bv arborio), kippenbouillon, mascarpone
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Vissoep met gerookte puree en Noordzeevis (KET, Brussel)

Mijn Pop-uprestaurant!

Pel en plet de look. Was de groenten. Schil en snijd de wortelen grof en houd één wortel apart. Snijd ook de ...
Ingrediënten: kabeljauw, visfumet, kokkels, aardappelen (loskokend), garnalenkoppen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika

Mijn Pop-uprestaurant!

Maak de marinade. Hak koriander fijn. Meng onder yoghurt, olijfolie en tandoorikruiden. ...
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Beginner Meer dan 90 minuten Indisch Hapje 4 personen

Trio van hapjes: tartaar, preskop en uier (BUFF-Oostende)

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor het hapje met uier: kook de uier in gezouten water. Giet en spoel af. Herhaal dit proces tot het water mooi ...
Ingrediënten: uier, pastrami, peterselie, wortelen, selder
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen