Pestohummus

Fatima Marzouki

Spoel de kikkererwten en laat ze goed uitlekken. Doe ze in de blender met de sesampasta, de geperste knoflook en ...
Ingrediënten: kikkererwten (eventueel uit blik), sesampasta (tahin), knoflook, sap van 1/2 citroen, groene pesto (kant-en-klaar)
Beginner Minder dan 15 minuten Marokkaans Hapje 4 personen

Aubergines met Arabische pesto

Fatima Marzouki

Snijd de aubergines in ronde plakken, bestrooi ze met zout en laat ze uitzweten. Spoel ze af, dep ze goed droog ...
Ingrediënten: of 2 middelgrote aubergines, zout, olijfolie, look, groene paprika
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Marokkaans Hapje 4 personen

Couscouscakes

Fatima Marzouki

...
Ingrediënten: gesnipperde ui, wortels, in staafjes gesneden, courgette, in staafjes gesneden, boter of olie, lente-uien
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans Hapje 4 personen

De wereld Rond met 80-jarigen: Dadelpralines

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: Medjoul dadels, tahini, pure chocolade, sesamzaadjes,
Tussen 30 en 60 minuten 4 personen

Kaki met rijpe banaan, vijgen, yoghurt en granaatappel

Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Snijd de vruchten in grote stukken en verdeel ze over twee kommetjes. Leg er eerst de kaki in, dan de banaan, lepel ...
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Gare pompoen met bacon

Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Snijd de pompoen in kubussen van ongeveer 2 cm. De schil mag eraan blijven ...
Ingrediënten: pompoen, bacon, , ,
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Groentetorentje met peterseliesaus

Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Snijd de groenten in dikke plakken, de schil mag eraan blijven. Giet een flinke scheut olijfolie in een pan en ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Pittig mosselsoepje

Mijn Pop-uprestaurant!

Versnijd de selder en 2 uien en stoof ze glazig. Voeg de mosselen toe en breng ze aan de kook. Wanneer de mosselen ...
Ingrediënten: mosselen, groene selder, grote uien, peterselie, koriander
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika

Mijn Pop-uprestaurant!

Maak de marinade. Hak koriander fijn. Meng onder yoghurt, olijfolie en tandoorikruiden. ...
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Beginner Meer dan 90 minuten Indisch Hapje 4 personen

Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen

Mijn Restaurant!

Omwikkel het vlees stevig met plasticfolie en leg het 1 nacht in diepvriezer. Haal het vlees een half uur voor ...
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen