Pittig mosselsoepje

Mijn Pop-uprestaurant!

Versnijd de selder en 2 uien en stoof ze glazig. Voeg de mosselen toe en breng ze aan de kook. Wanneer de mosselen ...
Ingrediënten: mosselen, groene selder, grote uien, peterselie, koriander
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Wortelcake met ganache van witte chocolade

Mijn Pop-uprestaurant!

Meng de zachte boter met de suiker en voeg dan een voor een de eieren toe. ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen

Mijn Restaurant!

Omwikkel het vlees stevig met plasticfolie en leg het 1 nacht in diepvriezer. Haal het vlees een half uur voor ...
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Tartaar van gepekelde zalm met radijsjes en Granny Smith

Mijn Pop-uprestaurant!

Laat een dag op voorhand de yoghurt uitlekken in een handdoek die je boven een kom of emmer hangt. ...
Ingrediënten: verse zalm , whisky, zout, suiker, zwarte peperbollen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Koekjescrumble met citroen-mangomousse

Mijn Keuken Mijn Restaurant

Laat voor de citroenmousse de blaadjes gelatine 5 minuten weken in koud water. Verwarm het citroensap en voeg de ...
Ingrediënten: mengeling van harde koekjes (speculaas, zandkoekjes,...), muntblaadjes, suiker (voor de citroenmousse), sap en geraspte schil van 1 citroen, slagroom (voor de citroenmousse)
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Dessert 4 personen

Chocoladecake met karamelsaus

Mijn Pop-uprestaurant!

Verwarm de oven voor op 180 °C. Smeer 2 grote ronde bakvormen in met boter en poeder af met bloem. ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Rumcake met ananassaus

Mijn Keuken Mijn Restaurant

Hak de rozijnen en dadels klein. Giet er de rum over, dek af en laat een nacht marineren. Giet daarna door een ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Dessert 10 personen

Bevroren sinaasappel

Snijd het hoedje van de sinaasappel. Hol de sinaasappel uit met behulp van een mes en een kleine lepel. Behoud ...
Ingrediënten: zoetstof in poedervorm, magere platte kaas, sinaasappelen, ,
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Dessert 2 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: guacamole met nacho's van Willem en Miette

Mijn Pop-uprestaurant!

Snij de avocado in twee. Verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees uit de avocado. Doe in een kommetje. ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Mexicaans 4 personen

Lichte gazpacho

Schil de komkommer en de paprika en snijd ze in kleine stukjes. Pel de ui en de knoflook en snipper fijn. Laat ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Spaans Soep 2 personen