Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
Keuken
Remove Italiaans filter
Italiaans
Belgisch
2
Apply Belgisch filter
Grieks
2
Apply Grieks filter
Frans
1
Apply Frans filter
Mexicaans
1
Apply Mexicaans filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Dessert
2
Apply Dessert filter
Hoofdgerecht
2
Apply Hoofdgerecht filter
Dranken
1
Apply Dranken filter
Moeilijkheid
Remove Dit kan iedereen filter
Dit kan iedereen
Beginner
2
Apply Beginner filter
Duur
Minder dan 15 minuten
1
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Programma
Geen programma
48182
48184
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Mijn Restaurant!
2 dec 2011
Omwikkel het vlees stevig met plasticfolie en leg het 1 nacht in diepvriezer. Haal het vlees een half uur voor ...
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik,
olijfolie
,
citroen (sap)
, pijnboompitten,
rucola
Dit kan iedereen
Minder dan 15 minuten
Italiaans
Voorgerecht
4 personen
Groentenlasagne
Albert Verdeyen
-
Start to Cook
15 sep 2011
Doe wat FAMA in de pan. Ze mag niet bruin zijn, maar blond. Als de vetstof te bruin is, zal de look en de ui misschien ...
Ingrediënten:
knoflook
, provencaalse kruiden, maïszetmeel,
ui
, peper en zout
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hoofdgerecht
4 personen