Kabeljauw met dikke erwtensoep en groene curry

Pascale Naessens

Kook de erwten gedurende een 6-tal minuten in een weinig water (zodat ze net onderstaan) samen met de fijngesneden ...
Ingrediënten: kabeljauwfilets, verse jonge erwten (of diepvrieserwtjes), look, groene currypasta, peterselie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Sardines met kruiden in de oven

Pascale Naessens

Maak de sardines schoon en fileer. Zie tip. ...
Ingrediënten: sardines, schoongemaakt, pijnboompitten, peterselie, look, citroensap
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Gestoofde prei met gegrilde-gerookte rivierpaling

Pascale Naessens

Was en snijd de prei in stukken van 10 centimeter, zodat je 4 stronkjes hebt. Snijd elk stronkje overlangs in lange, ...
Ingrediënten: preistengel, gerookte rivierpaling, gedroogde tijm, gedroogde oregano, balsamicoazijn
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Tournedos van rundvlees en broccoli

Pascale Naessens

Snijd de broccoliroosjes in kleine stukken. Gebruik ook de stengel. Snijd de harde schil van de stengel af en snijd ...
Ingrediënten: rundsvlees, broccoli, olijfolie, peper en zout, nootmuskaat
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Scampi met rijke tomatensaus

Pascale Naessens

Snijd 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe een goede scheut ...
Ingrediënten: rijpe tomaten, scampi, trostomaatjes, zongedroogde tomaatjes, look
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Millefeuille van aubergines met gedroogde ham

Pascale Naessens

Eerst haal je het vocht uit de aubergines. Snijd de aubergine in plakjes en bestrooi beide kanten met grof zout ...
Ingrediënten: gerookte ham, aubergines, raketsla, tomaatjes, pijnboompitten
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen