Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Mijn Pop-uprestaurant 2016: guacamole met nacho's van Willem en Miette
Salade met groenteknikkers
Ingrediënten: komkommer, avocado, kerstomaten, een lichte vinaigrette (olie, water, mosterd, citroensap), gehakte basilicum
Lichte gazpacho
Aardbeienblokjes met munt
Mijn Pop-uprestaurant 2016: tortilla met kip en tzatziki van Sven en Amanda
Ingrediënten: courgette, kipfilets, peper, zout, tortillavellen
Mijn Pop-uprestaurant 2016: cocktail 'Finocchio' van Giordano en Myrthe
Ingrediënten: venkels, suikerwater, pompelmoessap, venkelsap, gin