Vouwpannenkoeken of m'semen

Fatima Marzouki

Meng de bloem met het griesmeel in een grote schaal en doe er het zout bij. Doe er beetje bij beetje het water ...
Ingrediënten: bloem, fijn griesmeel , griesmeel (om te bestuiven), zout, lauw water
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Marokkaans 4 personen

Koekjescrumble met citroen-mangomousse

Mijn Keuken Mijn Restaurant

Laat voor de citroenmousse de blaadjes gelatine 5 minuten weken in koud water. Verwarm het citroensap en voeg de ...
Ingrediënten: mengeling van harde koekjes (speculaas, zandkoekjes,...), muntblaadjes, suiker (voor de citroenmousse), sap en geraspte schil van 1 citroen, slagroom (voor de citroenmousse)
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Dessert 4 personen

Chocoladecombinatie met limoen en banaan

Mijn Pop-uprestaurant!

Bounty: kook de room en stort die op de witte chocolade. Mix alles goed, spatel er de kokosrasp door en bewaar ...
Ingrediënten: passievruchten, chocoladekoekjes, room (30%), witte chocolade, kokosrasp
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten 4 personen

Crème brûlée met s’mores van Tjop’s

Mijn Pop-uprestaurant!

Kook de room, melk en opengesneden vanillestokken op. ...
Ingrediënten: room, melk, eidooiers, suiker, vanillestok
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: Pizza 'nocciola' met chocolade, frambozen en ricotta

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de hazelnootcrumble: smelt het water met de suiker tot een lichtbruine karamel. Blus met room, fleur de sel ...
Ingrediënten: pizzadeeg, olijfolie, chocopasta, ricotta, fleur de sel
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen