Couscouscakes

Fatima Marzouki

...
Ingrediënten: gesnipperde ui, wortels, in staafjes gesneden, courgette, in staafjes gesneden, boter of olie, lente-uien
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans Hapje 4 personen

Involtini (kalfsrollade gevuld met parmaham, Parmezaankaas en zongedroogde tomaten)

Mijn Restaurant!

Snij het kalfsvlees in 8 plakjes en sla ze met de deegrol plat tussen 2 vellen plastic folie. Beleg elk plakje ...
Ingrediënten: kalfsvlees (liefst uit de platte bil of spier van de platte bil), Parmaham, Parmezaanschilfers, zongedroogde tomaten, kalfsbouillon
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Varkenshaasje uit de streek van Aarschot

Mijn Restaurant!

Bak de sjalot samen met de champignons, de helft van het spek en de appelblokjes kort aan. Blus met het Wolf bier ...
Ingrediënten: varkenshaasjes, samen 600 g, kalfsfond, Wolf bier (of een ander donker (niet zoet) bier), gezouten amandelnoten, gerookt spek
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Rode kool- appel- hazenrug

Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio

Snij van ¼ van de rode kool fijne julienne en marineer deze zoetzuur met appelazijn, muscovadosuiker en Maaslands ...
Ingrediënten: hazenruggen, jeneverbes, tijm, rozemarijn, rode kool
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gevulde bresaolaroulade met dadelcompote, paling en ganzenlever

Mijn Restaurant!

Dadelcompote: Stoof de stukjes sjalot aan en voeg de stukjes dadels toe. Laat alles sudderen. Voeg de jus van versgeperste ...
Ingrediënten: geraspte truffel, truffelolie, krulsla, balsamicocrème, ganzenlever
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht

Kalfsrollade met jonge bladspinazie en couscous

Mijn Restaurant!

Stoof de spinazie, kruid met peper, zout en muskaatnoot en laat uitdruppen. ...
Ingrediënten: kalfslapjes van 150 g, boter, Pecorino kaas, jonge spinazie, graanmosterd
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Varkensmedaillon met Serranoham, pompoen en savooikool

Mijn Restaurant!

Maak de pompoen schoon en snijd in blokjes van 1 bij 1 cm. Stoof de ui, de gember en het teentje knoflook in een ...
Ingrediënten: dungesneden Serranoham, varkensmedaillon (ongeveer 120 g per stuk), savooikool, butternut pompoen, room
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Salade van onglet met confit van sjalotten en krokantje van focaccia

Mijn Restaurant!

Bak de sjalotten in een pan. Blus ze met 1/3 van de rode wijnazijn tot de azijn volledig verdampt is. Herhaal het ...
Ingrediënten: onglets (kraaibiefstuk) van 100 g, rode wijnazijn, sjalotten in ringetjes, laurier, oranjebloesemhoning
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Salade 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de basis van de tijgermelk: Doe alle ingrediënten behalve korianderswortels in een blender. Pureer. ...
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Zuid-Amerikaans 4 personen

Signature dish Art Kwizien: Salade van Mechelse koekoek

Mijn Restaurant!

Mechelse Koekoek: Doe peper en zout op de Mechelse koekoek. Zet de Mechelse koekoek aan in olie zodat het vel goudgekleurd ...
Ingrediënten: Mechelse koekoek (150gr), tijm, olijfolie, citroen (zeste), peper
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Salade 4 personen