Gevulde Moorse duif met saffraansaus
Ingrediënten: couscous, ijskoud water, neutrale olie, smen of boter, ontvelde amandelen
Chocoladetruffels van Table’O
Ingrediënten: passievruchtenpuree, pure chocolade, melkchocolade, Solo patisserie, glucosesiroop
Lam met structuren van pastinaak en sherrysaus van Het Vijfde Element
Ingrediënten: pastinaakcrumble, aardappel (gekookt), eieren, bloem, peper
Mosseltjes in curry met butternutpompoen
Coquille Monet met pompoen en lavendel van Table'O
Harder met een roulade van aubergine, compote van tomaat en aardappelgnocchi
Ingrediënten: aubergines, geitenkaas, munt, vloeibare honing, frietaardappelen
Lamscarré met aubergine en quinoa
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: lamscarré van 8 lamskoteletjes, druivenpitolie, bio-citroen, tijm, rozemarijn