Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
3
Apply Hoofdgerecht filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 30 en 60 minuten
8
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
3
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48184
49962
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Mijn Pop-uprestaurant!: Coquilles met bloedworst en appel
Mijn Pop-uprestaurant!
29 apr 2014
Schil de appelen en snij in stukjes. Karamelliseer in een mix van bruine en gewone suiker en boter. Voeg fijngesneden ...
Ingrediënten:
rode kool
,
steranijs
,
kardemom
,
appels
,
gember
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen
Dungesneden kalfsmuis met seldersalade met krokant gebakken stukjes kalfsvlees
Mijn Restaurant!
2 dec 2011
Bak de kalfslap met een klontje boter in een braadpan, samen met de prei, wortel en ui tot het vlees mooi goudbruin ...
Ingrediënten: kalfsvlees van de dikke bil (kalfsmuis), kalfslap,
boter
, ui,
wortel
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen
Mosseltjes in curry met butternutpompoen
Mijn Restaurant!
24 okt 2011
Neem een vuurvaste schaal en verspreid het zeezout op de bodem. Leg hierop de gewassen aardappelen. Zet de schaal ...
Ingrediënten:
aardappelen
,
butternutpompoen
,
jonge prei
,
jonge spinazie
, ui
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Belgisch
Hoofdgerecht
4 personen