Mijn Pop-uprestaurant!: Risotto met raap, kerstomaatjes en Italiaanse worst
Ingrediënten: risottorijst, boter, sjalot, Italiaanse worst, parmezaanse kaas
Risotto met asperges, paddenstoelen en parmezaan (Asparaguus, Hasselt)
Ingrediënten: witte asperges, sjalotten, risottorijst (bv arborio), kippenbouillon, mascarpone
Zeeuwse mosselen op z’n Italiaans
Burrata met tomatenconsommé en basilicum van Strombowli
Ingrediënten: burrata, basilicum, look, olijfolie, chilipeper
Vitello Tonnato (kalfsvlees met tonijndressing)
Ingrediënten: kalfsvlees (liefst uit de bal van de schouder of de valse filet van de schouder), olijfolie, tonijn uit blik (in olie bewaard), mayonaise, kappertjes
Signature Dish Antica Locanda: Melanzane alla Parmigiano
Involtini (kalfsrollade gevuld met parmaham, Parmezaankaas en zongedroogde tomaten)
Ingrediënten: kalfsvlees (liefst uit de platte bil of spier van de platte bil), Parmaham, Parmezaanschilfers, zongedroogde tomaten, kalfsbouillon
Harder met een roulade van aubergine, compote van tomaat en aardappelgnocchi
Ingrediënten: aubergines, geitenkaas, munt, vloeibare honing, frietaardappelen
Mijn favoriete paella
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Mijn Moorse varkenskoteletten
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Ingrediënten: van 540 gr witte bonen, handjevol rozijnen, , dikke varkenskoteletten (ongeveer 350 gr elk), verse oregano of marjolein, zeezout