Gemarineerde ribbetjes met zoete aardappel en rozemarijn (Manil's, Antwerpen)

Mijn Pop-uprestaurant!

Plet twee teentjes look en meng ze met een flinke scheut olijfolie, cayennepeper, peper en zout. Laat de ribbetjes ...
Ingrediënten: ribben, look, cayennepeper, peper, zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Amerikaans 4 personen

Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika

Mijn Pop-uprestaurant!

Maak de marinade. Hak koriander fijn. Meng onder yoghurt, olijfolie en tandoorikruiden. ...
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Beginner Meer dan 90 minuten Indisch Hapje 4 personen

Linzencurry

Pel de ui en snijd in fijne ringen. Verhit een kookpot met antiaanbaklaag zonder vetstof en laat de ui glazig worden. ...
Ingrediënten: rode linzen (60 gr ongekookt), kardemompoeder, kerriepoeder, rode ui, rode peper
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Smoked ribbetjes en zoete aardappel van TJOP's

Mijn Pop-uprestaurant!

Doe alle kruiden in een vijzel. Maal fijn. ...
Ingrediënten: ribbetjes, peper, zout, paprikapoeder, komijn
Beginner Meer dan 90 minuten Amerikaans 4 personen

Mijn favoriete paella

Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes

Zet een grote, brede pan op een middelhoog vuur en doe er een geut olijfolie, de plakjes chorizo en het blokjes ...
Ingrediënten: paellarijst, saffraan, rauwe chorizoworsten, olijfolie, buikspek, zonder vel
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Spaans Hoofdgerecht 4 personen