Vers Talent: Aziatische noedelsalade met rundsvlees van Astrid

Vers Talent: lekker zuiders met An

Snij de komkommer in stukken, verwijder de zaadlijsten en snij in reepjes. Schil de mango en snij in reepjes. ...
Ingrediënten: komkommer, paprika, rode ajuin, rijstnoedels, mango
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Mijn Pop-Uprestaurant!: Wok met zeevruchten op Thaise wijze

Mijn Pop-uprestaurant!

...
Ingrediënten: sjalot, arachideolie, look, lente-uitjes, witte wijn (droog)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 2 personen

Thaise curry met rundvlees en linzen

Mijn Keuken Mijn Restaurant

Kook de rijst gaar zoals vermeld op de verpakking. Bak de sjalotten met de geperste look en de gember in olie glazig. ...
Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Lamskoteletten met rode curry

Pascale Naessens

Smeer de lamskoteletten in met rode curry en laat ze even marineren in de koelkast. Intussen snijd je de snijboontjes ...
Ingrediënten: rode curry, snijboontjes, trostomaatjes, peper, zout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 2 personen

Tonijn op 3 wijzen

Mijn Restaurant!

Tataki: Verse tonijn in moten van 2 cm dik snijden. Inpakken in vershoudfolie en invriezen. Bevroren aanbakken, ...
Ingrediënten: Yellow-fin tonijn, rammenas, bieslook, peper, zout
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen