In de kijker: 5 gerechten met pladijs

Om al die mensen een hart onder de riem te steken en omdat die vis daar toch maar ligt, geven je graag 5 lekkere ...

Pladijs is 'Vis van het Jaar 2013'

Het is voor de 25ste keer dat de VLAM, de Vlaamse visserijsector en het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing ...

In de kijker: 10 recepten met pladijs en roodbaars

Pieter Declercq

Op jaarbasis gaat het zelfs om meer dan 306.000 kilo vis. Pure verspilling heet dit. Roodbaars en pladijs zijn ...

Pladijs is Vis van het Jaar

De pladijs volgt hiermee de zeeduivel op. VLAM wil met de verkiezing de consument bewust maken van het rijke visaanbod ...

pladijs

Pladijs, in Nederland beter bekend als schol, is een zeer gewilde consumptievis: aantrekkelijk geprijsd, gemakkelijk ...

Pladijs bakken

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Maak de vis proper en snij de vinnen eraf met een schaar. Dep de vis droog en kruid met peper & zout. Bebloem de ...
Ingrediënten: zout, peper, bloem, gekuiste pladijzen, Alpro soya Bakken & Braden
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Tong en pladijs zijn Vlaamse topvissen

De hoeveelheid aangevoerde vis steeg van zo'n 16.600 naar 17.500 ton, goed voor een verbetering met 6 procent en ...

Pladijs op de barbecue met tomatencompote en gelakte aubergine

Gelakte aubergine: prik de aubergine in met een vork, verpak in huishoudfolie en gaar gedurende een vijftal minuten ...
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Open keuken met Sandra Bekkari: volledige aflevering van 12 maart 2018

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Het recept van de pladijs vind je hier. ...
Ingrediënten:
4 personen

Gebakken pladijs met schorseneren en aardpeer

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schrob de aarde van de schorseneren en aardpeer. Spoel ze af. Schil de aardpeer en schorseneren tot ze mooi wit ...
Ingrediënten: pladijzen van 750gr per stuk, aardpeer, peterselie, salieblaadjes, azijn
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen