Pladijs bakken

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Maak de vis proper en snij de vinnen eraf met een schaar. Dep de vis droog en kruid met peper & zout. Bebloem de ...
Ingrediënten: zout, peper, bloem, gekuiste pladijzen, Alpro soya Bakken & Braden
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Pladijs met broccolistoemp

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd wat groen van de broccoli voor de versiering. Kook de aardappelen met de broccoli gaar. Giet af en stamp ...
Ingrediënten: broccoli's, pladijsfilets, aardappelen, bakboter, bloem
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Gepaneerde pladijs

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kruid de pladijsfilets en paneer ze met de bloem, het eigeel met water en het paneermeel. Frituur de pladijs gedurende ...
Ingrediënten: visfumet, honing-mosterdkruiden, kervel, fijngehakte bieslook, graanmosterd
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gebakken pladijs met citroen

Albert Verdeyen - Start to Cook

Kruid de pladijsfilet met peper en zout. Gebruik zeker filet, geen volledige vis. Laat ook het vel van de pladijs ...
Ingrediënten: pladijsfilets zonder vel, bakboter, citroensap, platte peterselie, peper en zout
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Pladijs meunière

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Snijd de aardappelen in schijfjes.  ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten 4 personen