Gebakken pladijs met schorseneren en aardpeer
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Goujonettes van pladijs met gribiche en kruidensla
Ingrediënten: pladijzen van 500 gr elk, broodkruim of panko, plantaardig frituurvet, eiwit, gemengde sla en kruidenblaadjes (bijv. veldsla, kropsla, dragon, dille, bieslook, platte peterselie,...)
Fishsticks van pladijs met dragonmayonaise
Ingrediënten: citroen, paneermeel of broodkruim, gefileerde pladijzen, peterselie, mayonaise
Pladijs in botersaus
Ingrediënten: echte boter, pladijsfilet, peper en zout, sjalot, witte wijn
Pladijsfilet met paddenstoelen, courgette, penne en een currysaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: pladijsfilet (180 g/pp), witte paddenstoelen, sjalot, currypoeder, room
Pladijs, geroosterd in de pan, broccoli, yoghurt met bruine boter
Ingrediënten: pladijzen van 500 gr elk, broccoli, Griekse yoghurt, hoeveboter, olijfolie, peper en grof zout
Pladijsfilet met worteltjes en bloemkool in een lichte kaassaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Linzen met pladijs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Preistoemp met pladijs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken