Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
(-)
Remove Hapje filter
Hapje
Keuken
Remove Italiaans filter
Italiaans
Belgisch
7
Apply Belgisch filter
Brits
2
Apply Brits filter
Japans
2
Apply Japans filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Frans
1
Apply Frans filter
Midden-Oosters
1
Apply Midden-Oosters filter
Spaans
1
Apply Spaans filter
Zuid-Amerikaans
1
Apply Zuid-Amerikaans filter
Maaltijd
Remove Hapje filter
Hapje
Hoofdgerecht
35
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
6
Apply Voorgerecht filter
Dessert
4
Apply Dessert filter
Bijgerecht
2
Apply Bijgerecht filter
Brunch
1
Apply Brunch filter
Lunch
1
Apply Lunch filter
Vieruurtje
1
Apply Vieruurtje filter
Moeilijkheid
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
15
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
15
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
7
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Meer dan 90 minuten
5
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48203
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Mini focaccia broodjes, mosterd en dragonolie, bresaola
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
21 jan 2016
Doe de bloem met een snuif zout, look en tijm in een mengkom. Meng onder elkaar. Meng de gist met het lauwwarme ...
Ingrediënten: harde tarwebloem , droge gist, zeezout, lauw water, gedroogde tijm
Gevorderde
Tussen 60 en 90 minuten
Italiaans
4 personen