Gebakken peer met geitenkaas

Pascale Naessens

Snijd de peren in kwarten en verwijder het klokhuis, maar schil ze niet. Bak ze ongeveer 10 minuten op een zacht ...
Ingrediënten: plakken geitenkaas, peren, krulsla, verse rozemarijn, walnoten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Salade 2 personen

Krokante ontbijtgranola en granolasnacks van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak deze gezonde snacks aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: havervlokken, gemengde noten, hennepzaadjes, chiazaadjes, pompoenpitten
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Lavas-kipwraps

Sonja Kimpen

Bak de kipfilets en snij ze samen met de lavas in dunne reepjes. Meng alle ingrediënten door elkaar. ...
Ingrediënten: sesamzaadjes, lavas of peterselie, kipfilets, wraps, oestersaus
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Omega 3 booster

Sonja Kimpen

Versnipper de voetselderie, ook de bladeren kunnen gebruikt worden. ...
Ingrediënten: radijzen, gehakte walnoten, gehakte pecannoten, sojascheuten, tomaten
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Salade 4 personen

On-the-go sandwich met pittige Koreaanse kalkoen

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de komkommer: Was de komkommer. Snij in schijfjes. Plet het mosterdzaad in een vijzel. ...
Ingrediënten: zuurdesembrood, komkommer, wittewijnazijn, rietsuiker, zout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Warme ananascocktail van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: ananas, chilivlokken, zwarte peperbollen, kaneelstokjes, kruidnagel
Beginner Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Dessertglaasje met yoghurt en rood fruit van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari

...
Ingrediënten: steranijs, kardemompoeder, water, honing, verschillende soorten rood fruit
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Chocolade tompoes, French Coffee en vanille-kirsch truffels

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de tompoezen. Leg het bladerdeeg op bakpapier op een bakplaat. Wrijf het bladerdeeg in met dorure (dooier ...
Ingrediënten: bladerdeeg, dorure (1 eidooier + melk), melk, eieren, suiker
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Zeeuwse wafeltjes met aardbeien, rozen en witte chocolade

Sergio Herman

Smelt de chocolade au bain-marie. Breek de wafeltjes in tweeën en doop ze in de gesmolten chocolade en laat opstijven. ...
Ingrediënten: aardbeien, yoghurt, slagroom, witte chocolade, eidooiers
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Tiramisu van framboos en groene thee

Sergio Herman

Frambozenmascarpone Meng de frambozencoulis met de mascarpone. Laat groenetheepoeder en suiker oplossen in de ...
Ingrediënten: broyage, kristalsuiker, eiwit, limoensap, room
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen