Aardbeiensmoothie met yoghurt

Pieter Declercq

Doe de yoghurt, melk en aardbeien in een maatbeker. ...
Ingrediënten: melk, aardbeien, Griekse yoghurt, suiker,
Voor kinderen Minder dan 15 minuten Belgisch Dranken 4 personen

Ijslolly’s met mango of kiwi

Pureer de ingrediënten in een blender. ...
Ingrediënten: kiwi's, sinaasappelsap, banaan, vloeibare honing, bananen
Beginner Minder dan 15 minuten 4 personen

Feuilleté met rode vruchten, basilicum en stevia

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Rol het bladerdeeg uit op het bakpapier en doorprik het midden met een vork. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Gebak 4 personen

Appel-en peren amandeltaart met stevia

De MeesterBakker

KRUIMELDEEGDoe bloem op je aanrecht, snij de boter in kleine stukjes en leg deze op de bloem.  Kneed met je ...
Ingrediënten: bloem, water, zachte boter, zout, zelfrijzende bloem
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Dessert 4 personen

Suikervrije cupcakes met mango en kiwi

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 200°C. Schik cupcake-papiertjes in een cupcakevorm en bestuif ze bakspray of wrijf er ...
Ingrediënten: kiwi, mango, platte kaas (type Petit Suisse), bloem, sesamolie
Voor kinderen Tussen 15 en 30 minuten Dessert 4 personen

Roomijs zonder suiker

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Splits de eigelen in een kom. ...
Ingrediënten: eidooiers, vanillestok, zoetmiddel, melk, echte boter
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Heksensoesjes

Doe het water, de boter en de melk in een pannetje. Verhit al roerend tot het kookt. ...
Ingrediënten: water, magere melk, grasboter, witte bloem, eieren
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen

Havermout pannenkoeken

Piet Huysentruyt - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: fijne havermout, ei, haverdrank, platte kaas, pure chocolade (70%)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Heksencupcakes

Verwarm de oven voor op 200° C. Klop de eiwitten stijf. Roer de boter tot ze zacht is en klop ze daarna een ...
Ingrediënten: plantaardige vetstof om te bakken , tagatesse, eierdooiers, eiwitten, zelfrijzende bloem
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Dessert 4 personen

Frambozendessert met stevia

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Meng 125 gr frambozen, 1 dl zuiver water, 4 el stevia en pureer met de staafmixer. ...
Ingrediënten: stevia + wat extra voor de wafeltjes, eiwitten, gelatine, frambozen, munt
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Dessert 4 personen