Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
(-)
Remove Bijgerecht filter
Bijgerecht
(-)
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
(-)
Remove Japans filter
Japans
(-)
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Keuken
Remove Japans filter
Japans
Belgisch
20
Apply Belgisch filter
Italiaans
8
Apply Italiaans filter
Aziatisch
5
Apply Aziatisch filter
Frans
3
Apply Frans filter
Spaans
2
Apply Spaans filter
Amerikaans
1
Apply Amerikaans filter
Mexicaans
1
Apply Mexicaans filter
Zuid-Amerikaans
1
Apply Zuid-Amerikaans filter
Maaltijd
Remove Voorgerecht filter
Voorgerecht
Hoofdgerecht
4
Apply Hoofdgerecht filter
Hapje
2
Apply Hapje filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
7
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Tussen 60 en 90 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Sushi
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
20 sep 2011
Kook de rijst gaar en meng er de azijn, de suiker, peper en zout door, hak de lenteuitjes, gember en koriander ...
Ingrediënten: verse tonijn, verse zalm, lente-uitjes, rijstazijn, sushirijst
Beginner
Tussen 60 en 90 minuten
Japans
Voorgerecht
4 personen