Griekse yoghurt met appel, gember en noten

Boxy & Boxy

Je lost de suiker op in het water. Je mengt daar de gember onder en verwarmt langzaam tot het kookpunt. Dat mengsel ...
Ingrediënten: Griekse yoghurt, appels, walnoten, amandelschilfers, geroosterde boekweit
Gevorderde Minder dan 15 minuten Amerikaans 4 personen

Cannelloni van zeebaars met groene papaja

Sergio Herman

Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette (druivenpitolie, olijfolie, sojasaus, sushi-azijn en peper) en breng ...
Ingrediënten: sesamzaadjes, komkommer, peper, zout, citroensap
Gevorderde Meer dan 90 minuten Hapje 4 personen

Soesjes met zalmmousse

Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie

Verwarm de oven alvast voor op 180 C°. ...
Ingrediënten: eieren , bloem, melk, boter, Snufje zout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch 4 personen

Gebakken ganzenlever met crème van rode biet

Wout Bru

Blend een gekookte rode biet fijn en werk op met de balsamicoazijn en suikersiroop. Meng er de mayonaise onder ...
Gevorderde Meer dan 90 minuten 4 personen

Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli

Boxy & Boxy

...
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Croissant

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe de bloem, de suiker, het zout en 100 g boter in een grote mengkom. ...
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Gevorderde Meer dan 90 minuten Frans Gebak 4 personen

Gerookte paling met krokante groentjes en rodebietmayonaise

Wout Bru

Blend een gekookte rode biet fijn en werk op met de balsamicoazijn en suikersiroop. Meng er de mayonaise onder ...
Ingrediënten: granaatappel, radijsjes, mayonaise, gekookte rode bieten, scheutje balsamicoazijn
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten 4 personen

Cannelloni van gemarineerde zalm, wakame en curryvinaigrette

Wout Bru

Kook het appelsap tot de helft in en laat afkoelen. ...
Ingrediënten: reepje gemarineerde zalm, wakame, granny smith, witte sezamzaadjes, Chinees rijstpapier
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten 4 personen

Chips van lomo Iberico met lookcrème en zoetzure sjalotjes

Wout Bru

Snij de lomo in flinterdunne schijfjes, plaats op een ovenplaat met bakpapier en bak op 150°C, gedurende 30 minuutjes. ...
Ingrediënten: gedroogde lomo (charcuterie), kleine blaadjes kervel, schijfje wit brood, zilverpoeder (facultatief), een halve liter olijfolie
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten 4 personen

Scheermesjes met tomaat en zoetzure sjalotjes

Wout Bru

Kook de scheermesjes kort in water tot ze opengaan. Schrik ze af in ijswater en haal ze uit. Houd de schelp bij ...
Ingrediënten: grote Bretoense scheermessen, sjalot, tomaat, pijpajuintjes, scheutje olijfolie
Gevorderde Meer dan 90 minuten 4 personen