Zelfgebakken brood met spinazie en lente-ui en heerlijke ricotta-pestodip
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: ricotta, peper, zout, olijfolie, citroen
Lekker Iers: sodabrood
Ingrediënten: boter (Kerrygold), bloem, volkorenbloem, zout, natriumbicarbonaat
Spekbrood
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gist, gerookt spek, voltarwe bloem, water, zout
Brood bakken
Ingrediënten: witte bloem, bruine bloem, zout, gist, water
Cava Sangria
Ingrediënten: perzikken (in schijfjes), sinaasappel (in dunne schijfjes), aardbeien, frambozen of druiven (gehalveerd), verse geperst grapefruit- of sinaansappelsap, kaneel
Glutenvrij maïsbrood
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: suiker, water, lauw water , boter, gist
Croissants met stevia
Ingrediënten: tarwebloem, zakje gist, ei, boter, karnemelk
Roggeverdoemeke van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: volkoren roggemeel, speltmeel, gist, kokosbloesemsuiker, kokosolie