Zelfgebakken brood met spinazie en lente-ui en heerlijke ricotta-pestodip

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor het brood: verwarm de oven voor op 190°C. Mix lente-ui, spinazie, ei en olijfolie fijn. ...
Ingrediënten: ricotta, peper, zout, olijfolie, citroen
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Italiaans 4 personen

Lekker Iers: sodabrood

Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een bakplaat licht in met wat zachte Kerrygold boter en strooi er vervolgens ...
Ingrediënten: boter (Kerrygold), bloem, volkorenbloem, zout, natriumbicarbonaat
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten 4 personen

Jan in de zak

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe de bloem in een kom. Voeg de suiker, zout en de eieren erbij. Warm de melk zachtjes op in een steelpannetje ...
Ingrediënten: melk, gist, eieren, witte kristalsuiker, bloem
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Spekbrood

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

...
Ingrediënten: gist, gerookt spek, voltarwe bloem, water, zout
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Broodjes 4 personen

Brood bakken

Piet Huysentruyt - SOS Piet

...
Ingrediënten: witte bloem, bruine bloem, zout, gist, water
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Gebak 4 personen

Cava Sangria

Doe al het fruit in één grote glazen kan, voeg de kaneelstokjes en 2 takjes munt toe en zet het afgedekt in de ...
Ingrediënten: perzikken (in schijfjes), sinaasappel (in dunne schijfjes), aardbeien, frambozen of druiven (gehalveerd), verse geperst grapefruit- of sinaansappelsap, kaneel
Beginner Tussen 60 en 90 minuten

Glutenvrij maïsbrood

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Doe de bloem samen met het zout en de suiker in een kom. Los de gist op in het lauwe water. Voeg de opgeloste gist, ...
Ingrediënten: suiker, water, lauw water , boter, gist
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Broodjes 4 personen

Croissants met stevia

Begin door je oven voor te verwarmen op 170°C. ...
Ingrediënten: tarwebloem, zakje gist, ei, boter, karnemelk
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Frans 4 personen

Open Keuken met Sandra Bekkari: Ontbijttaart met aardbeien

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap.  ...
Ingrediënten: Havermout, Notenmix, Eiwitten, Honing, Zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten 4 personen

Roggeverdoemeke van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: volkoren roggemeel, speltmeel, gist, kokosbloesemsuiker, kokosolie
Beginner Tussen 60 en 90 minuten 4 personen