Filet mignon van kalf met morieljes

Verwarm uw oven voor op 200°C. Smeer de filet mignon in met mosterd en laat ongeveer 45 min. bakken. Vergeet het ...
Ingrediënten: filet mignon van kalf, mosterd, diepgevroren morieltjes, volle room, kalfsfond
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Bloemkoolsteak met paprikasaus en een gepocheerd ei

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Volg de video van Sandra Bekkari stap voor stap. ...
Ingrediënten: rode paprika's, look, amandelen, ,
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Veggie cannelloni van Sandra

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: sjalotjes, gegrilde paprika's, water, groentebouillonpoeder, roomkaas
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Zalm met ratatouille van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: wilde en zilvervliesrijst, olijfolie, cajun, citroensap, zalmfilets met vel
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten 4 personen

Reerug met carpaccio van bloemkool en ontkiemde boontjes

Boxy & Boxy

Eerst een beetje voorbereiding van groenten.Je maakt de blaadjes van het witloof en de spruiten los. En je snijdt ...
Ingrediënten: reerugfilet, boter, bloemkool, witloof, spruiten
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Gekonfijte kabeljauw met crème van prei

Claudia Allemeersch

Kabeljauwhaasjes opkuisen en in gelijke stukjes snijden (mag natuurlijk ook op zijn geheel gelaten worden, maar ...
Ingrediënten: kabeljauwhaasje van 120 à 150 gr, preiwitten + 1 prei, druivenpitolie, grof zeezout en peper, chilipepertjes
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Entrecote met tomatenboter

Wout Bru

Haal de boter de nacht voordien uit de koeling en bewaar op kamertemperatuur. Voeg in een recipiënt de worcestershiresaus ...
Ingrediënten: boter, ketchup, gedroogde kruiden (tijm, oregano en vooral dragon), worcesterhiresaus, Piment d'Esplette
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gebakken pladijs met saffraanrijst

Claudia Allemeersch

Voor de rijst: snipper de sjalot en de look fijn en stoof deze aan in olijfolie. Voeg nu de rijst toe en laat deze ...
Ingrediënten: pladijzen van 750gr per stuk, peper en zout, olijfolie, gezouten boter, look
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Kapiteinsvis met bakbanaan, saka saka en piri piri

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Ontschub de vis. Snij in moten en maak een paar inkepingen. Kruid de vis met peper en zout. ...
Ingrediënten: Kapiteinsvis, maniokbloem, peper en zout, arachideolie, okra
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Afrikaans Hoofdgerecht 4 personen

Inktvis opgevuld met garnalen, groenten en kruiden

Pascale Naessens - MasterChef

Verwarm de oven voor op 180 °C. Mix een tomaat, de paprika, de knoflook, de verse kruiden en de garnalen in een ...
Ingrediënten: schoongemaakte inktvissen, gepelde garnalen (300 gr uitgelekt), tomaten, rode paprika, knoflook
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Hoofdgerecht 2 personen