Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de tabouleh aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: bloemkool, granaatappel, kikkererwten , zongedroogde tomaten, Ras el hanout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Midden-Oosters Salade 4 personen

Frisgroene flensjes gevuld met romige bloemkoolcrème

Maak eerst de vulling. Kook de bloemkoolroosjes gaar, laat ze even afkoelen en mix ze met de sojaroom en de brie. ...
Ingrediënten: dragon, spinazie, bloem, boter, melk
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Asperges in een licht roomsausje

Hak de ui, zongedroogde tomaten en rucola fijn. Schil de asperges en kook ze op klassieke wijze: 15 minuten in ...
Ingrediënten: ui, enkele zongedroogde tomaten, rucola, groene asperges, plantaardige vetstof bv. Alpro Bakken en Braden
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht

Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de rodebietenslush: masseer de limoen. Halveer en pers uit. Meng selderijzout met chili. ...
Ingrediënten: ijsblokjes, aardbeien (bevroren), rodebietensap (vers), limoen (sap), agavesiroop of honing (eventueel voor de kinderen)
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Brooddoos met groentensoldaatjes en hummus

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de groene hummus: giet de bonen af, spoel goed. Kook de broccoliroosjes gaar (4 à 5 minuten), giet af ...
Ingrediënten: broccoli, erwten, witte bonen (bokaal), peper, zout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Bruschetta met geitenkaas en venkel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak zelf de bruschetta aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: venkel, volkoren zuurdesembrood, kerstomaatjes, geitenkaas, granaatappelpitjes
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Stokbrood met geroosterde paprika en burrata

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Leg de volledige paprika’s op een rooster bovenop een bakplaat. ...
Ingrediënten: paprika's, peper, zout, azijn bv. Xeres azijn, olijfolie Extra vierge
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Italiaans 4 personen

Zadenbrood met geitenkaas en geparfumeerd water

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten: amandelpoeder, pompoenpitten (gepeld), zonnebloempitten, chiazaad, sesamzaad
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

"Oranje boven": pompoensoep met kokos en pesto-omelet

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de pompoensoep: Verwijder het groen van de wortelen. Schil en snij in stukjes. Snij de pompoen in ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Quinoa salade met shiitake en geitenkaas

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: quinoa, groentebouillon, shiitake, rode ui, knoflook
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Salade 4 personen