Macarons gevuld met verse geitenkaas uit Ozo en een kern van framboos, afgewerkt met framboos en limoen
Ingrediënten: roze macaronschelpen, verse geitenkaas, Jamaïcaanse peper, room, verse koriander
Gentse kop van aardbeien, citrusvruchten en banaan
Ingrediënten: rode pompelmoes, eetappelsienen, passievruchten, suikersiroop (100gr water + 100gr suiker), gelatine
Citroencrème met rode vruchten en honingkoekjes
Ingrediënten: citroen (schil), boter, eieren, suiker, slagroom
Peer, espuma van Griekse yoghurt, roquefort en sabayon van Hoegaarden
Ingrediënten: stevige peren, Griekse yoghurt, Hoegaarden, schilfers van Roquefortkaas, rasp van citroen, limoen en bloedappelsien
Tompoes met saffraancrème en pruimen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: rond vel bladerdeeg, pruimen, saffraandraadjes (of een snuifje saffraanpoeder), sesamzaadjes, witte bessen
Chocolademillefeuille met braambessen en cassis
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Espuma van verse kaas en ananas
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: witte wijn, suiker, ananas, gedroogd chilipepertje, verse gember
Gebakken pompoen met honing en vanille-ijs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: vanille-ijs, pompoen, Porto, currykruiden, dragon
Bierdessert met mango en koriander
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Speculaasbuche, caramel en sinaasappel
Ingrediënten: speculaas, volle room, griessuiker, eieren, dooiers