Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
2 gevonden items
(-)
Remove Dranken filter
Dranken
(-)
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
(-)
Remove Snack filter
Snack
(-)
Remove Italiaans filter
Italiaans
Keuken
Remove Italiaans filter
Italiaans
Belgisch
11
Apply Belgisch filter
Amerikaans
8
Apply Amerikaans filter
Brits
4
Apply Brits filter
Spaans
3
Apply Spaans filter
Aziatisch
2
Apply Aziatisch filter
Mexicaans
2
Apply Mexicaans filter
Grieks
1
Apply Grieks filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Zuid-Amerikaans
1
Apply Zuid-Amerikaans filter
Maaltijd
Remove Dranken filter
Dranken
Remove Snack filter
Snack
Hoofdgerecht
147
Apply Hoofdgerecht filter
Voorgerecht
21
Apply Voorgerecht filter
Dessert
19
Apply Dessert filter
Hapje
15
Apply Hapje filter
Lunch
15
Apply Lunch filter
Salades
5
Apply Salades filter
Bijgerecht
3
Apply Bijgerecht filter
Soep
3
Apply Soep filter
Ontbijt
2
Apply Ontbijt filter
Tussengerecht
1
Apply Tussengerecht filter
Moeilijkheid
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
14
Apply Minder dan 15 minuten filter
Remove Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
Tussen 30 en 60 minuten
2
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Meer dan 90 minuten
1
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
48193
Toon enkel recepten
2
Apply Toon enkel recepten filter
Pizza alla Napoletana
15 sep 2011
Verhit de oven tot 220 °C (stand 7). Bestrijk een bakplaat met olie of leg er bakpapier op. ...
Ingrediënten:
bloem
,
tomaten
, pizzadeeg,
mozzarella
,
olijfolie
Dit kan iedereen
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Hapje
4 personen
Limoncello met spumante
Piet Huysentruyt
-
Piet speelt met vuur
15 sep 2011
Schil de citroenen met een dunschiller (zeste). Voeg de sliertjes bij de alcohol. Laat een week rusten in het donker ...
Ingrediënten: suiker, water, alcohol 90%, bio citroenen, Crémant de bordeaux, Cava of Spumante
Gevorderde
Tussen 15 en 30 minuten
Italiaans
Dranken
4 personen