Kleurrijke tomatensalade met crème van rode biet
Ingrediënten: rode bieten, suiker, azijn, witte wijn, peper en zout
Structuren van paling en rode biet
Ingrediënten: gerookte palingfilets, gekookte rode bieten, olijfolie, limoenen, water
Chowder met venusschelpen en palourdes
Ingrediënten: venusschelpen, palourdes, pancetta in blokjes, uien, knoflook
Sint-jakobsvruchten met sinaasappelsaus en ganzenlever
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: suiker, ganzenlever, sint-jakobsvruchten, sinaasappelen, tomaat
Tartaar van sint jacobsschelpen met groentjes en limoen
Gebakken langoustines met kerrie, zure room, avocado en Granny Smith
Cappucino met champignons en eendenlever
Ingrediënten: paddenstoelen, boter, uien, sjalotten, wit van prei
Cannelloni van zeebaars en komkommer
Johan Engelen - De Beste Hobbykok van Vlaanderen